Carwash Westland viert 9e verjaardag

Redactie 15-06-2020
Foto: CWHet team van Carwas Westland staat klaar om de Westlandse auto's op veilige wijze te wassen.

Maandag 1 juni bestond Carwash Westland alweer 9 jaar. In een tijd waarin maar weinig feestjes gevierd mogen worden, willen de medewerkers dit moment toch niet voorbij laten gaan. Vandaar een mooie actie om deze verjaardag op een verantwoordelijke manier te vieren. Wie jarig is trakteert en deze traktatie krijgt u in de vorm van een bonus van 25% extra wastegoed bij het aanvragen of opwaarderen van de Carwash Westland waspas. De bonus kan oplopen tot maar liefst 100 euro.

Bij het opwaarderen vanaf 50 euro ontvangt men 25% bonus. Deze actie is geldig van 1 tot en met 30 juni 2020. Lees de voorwaarden op de website www.carwash-westland.nl of stel uw vragen aan een medewerker bij de kassa van de wasstraat.

Ook voor de kinderen is het feest. Carwash Westland organiseert een kleurwedstrijd waarmee zij mooie prijzen kunnen winnen. Download de kleurplaat van de website of haal hem op bij de kassa van de wasstraat. Lever de kleurplaat voor 1 juli 2020 in en wie weet wordt uw kind wel één van de winnaars. De carwash is overigens volledig coronaproof ingericht.