Health Me Social Fitclub Naaldwijk kan niet wachten om weer te beginnen

Redactie 20-06-2020
Foto: HMHealth Me Social Fitclub staat vanaf 1 juli weer klaar voor haar leden.

1 juli is voor Health Me Social Fitclub in Naaldwijk een dag waar al maandenlang naar uit wordt gekeken. Niet alleen omdat er vanaf die datum weer in sportscholen getraind kan worden, maar ook omdat de populaire fitclub die datum alweer zijn vierde filiaal opent, dit keer in Wateringse Veld. Mét de bekende gezichten van weleer: Margaret van der Zouwen, Joshua den Ouden en Jimmy van Ommeren!

Het was wel even schrikken voor eigenaar Joshua toen op 15 maart bleek dat vanwege het om zich heen slaande coronavirus alle sportscholen per direct dicht moesten. "Dat betekende ook voor ons een flinke tegenvaller", zegt hij in de gezellige trainingsruimte in Naaldwijk, gelegen naast Winkelcentrum De Tuinen. "Wij zijn nog relatief jong en dat betekent dat we nog niet zo heel veel vet op de botten hadden. Gelukkig hebben we een trouw ledenbestand, ook doordat we onze leden nu online begeleidden met trainingsvideo's, telefonische en beeldcoaching en voedingsadviezen. Dat werd gewaardeerd, waardoor vrijwel iedereen binnenboord bleef. Maar online haalt het natuurlijk niet bij de echte trainingen in onze sportscholen. Gelukkig mogen we binnenkort weer. We kijken ernaar uit om al die vertrouwde gezichten weer te zien."

Persoonlijke aandacht

De trainingsmethodiek van Health Me Social Fitclub is gebaseerd op de Milon Cirkel, inmiddels een van de meest succesvolle, snelle en laagdrempelige sportmethodes ter wereld. De methodiek is bestemd voor een brede doelgroep. Jimmy: "Zowel jongeren als ouderen zijn bij ons op hun plek. Milon Cirkel is geschikt voor mensen die in korte tijd overall nog iets fitter willen worden, maar zeker ook voor mensen die door lichamelijke klachten heel specifiek via maatwerk trainingen in actie willen en moeten komen. Kortom: onze deur staat voor iedereen open die niet te veel tijd kwijt wil zijn, persoonlijke aandacht op prijs stelt en snel en op veilige wijze resultaat wil zien. We zijn door onze sociale, persoonsgerichte en individuele benadering hét perfecte alternatief voor de normale sportschool."

Geautomatiseerd

De Milon Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen: 6 krachttoestellen voor 6 x 1 minuut krachttraining en 2 cardiotoestellen voor 2 x 4 minuten conditietraining. De cirkel eenmaal afleggen duurt 17,5 minuten. Omdat de training bestaat uit 2 rondes, vraagt dit in totaal dus maximaal slechts 35 minuten. Trainster Margaret is al jarenlang heel enthousiast over de Milon Cirkel: "Voordat iemand aan de slag gaat, meten we via een bodyscan eerst de fysieke gesteldheid en conditie nauwkeurig op. Deze meetgegevens worden digitaal verwerkt in ons computersysteem, zodat de apparatuur volledig geautomatiseerd is ingesteld op de eigen specifieke lichamelijke eigenschappen en conditie. Mensen trainen gezellig samen en dat motiveert natuurlijk. Je beweegt altijd onder persoonlijke begeleiding, er is altijd een coach in de cirkel aanwezig voor aanwijzingen en ter motivatie. Natuurlijk zien we dat mensen door de trainingen groeien en een betere conditie krijgen. Daar passen we het trainingsschema vervolgens op aan."

Feestelijk

Ook voor Health Me Social Fitclub is het natuurlijk belangrijk om vanaf 1 juli nog wel rekening te houden met de geldende coronamaatregelen. "Daarom hebben we nieuwe, maatwerk software laten schrijven, een eigen app ontwikkeld en een klantenkiosk geopend", zegt Joshua. "Hiermee kunnen we onze leden nog beter begeleiden in hun trainingsschema. Daarnaast verkleinen we ook de kans op verspreiding van het coronavirus. We hebben al gemerkt dat deze nieuwe ontwikkelingen positief voor onze leden en voor ons zelf uitpakken. Daarom blijven we ze ook in de toekomst inzetten. Maar dat is straks. Binnenkort - na Naaldwijk, Scheveningen Leidschendam - eerst feestelijk onze vierde locatie openen. We kunnen niet wachten om al die blije mensen straks in onze fitclubs te mogen verwelkomen."

Health Me Social Fitclub is te vinden aan de Willem van Hooffstraat 91 in Naaldwijk. Zie ook www.healthme.nl of bel 0174-352058.