Win een Kamado BBQ bij Thuisin Peter Kok!

Redactie 31-07-2020
Foto: Rolf van Koppen FotografiePeter Kok (l.) en zijn compagnon Michel Genemans geven het goede voorbeeld.

Wie van deze zijn 'staycation' een ècht zomers topsucces wil maken moet zeker naar Thuisin Peter Kok in 's-Gravenzande gaan. Daar kun je namelijk niet alleen alles vinden om van je huis een droomhuis te maken, maar je kunt er nu ook een Kamado BBQ ter waarde van 799 euro winnen! Het enige dat je moet doen is een leuke selfie nemen in de winkel.

Eigenaar van de interieurwinkel Peter Kok vertelt: "Het is echt een superleuke actie. We hebben in de winkel een gezellige 'BBQ booth' neergezet, compleet met strandstoel, grasmat en natuurlijk een Kamado BBQ. De bedoeling is dat mensen hier een leuke selfie maken om te laten zien dat vakantie in Nederland helemaal zo gek nog niet is. De leukste selfie worden beloond met een echte Kamado BBQ van bijna 800 euro!"

Die prijs is zeker niet mis, weet Peter. "De Kamado BBQ's staan bekend om hun veelzijdigheid en hun fantastische temperatuur regulerende eigenschappen. Daarmee weet je zeker dat je staycation helemaal top wordt!"

De selfies kunnen worden opgestuurd via thuisin.nl/zomeractie. Inzenden kan tot en met 14 augustus. Eind augustus wordt de winnaar bekendgemaakt.

Thuisin Peter Kok is te vinden aan de Zandeveltweg 77 in 's-Gravenzande.