Kaartverkoop eerste helft seizoen De Naald start 29 augustus

Redactie 14-08-2020
Foto: Anke van der Meer Syb van der Ploeg e.a. komt naar De Naald met The Best of Simon & Garfunkel.

Zaterdag 29 augustus om 10.00 uur start De Naald de verkoop van alle voorstellingen in de periode september tot en met december 2020.

De kaartverkoop gaat uitsluitend online via www.westlandtheater.nl. Voor alle voorstellingen geldt, zolang de 1,5 meter maatregel van kracht is, dat er per voorstelling maximaal 110 kaarten beschikbaar zijn. Wees er dus op tijd bij, vol is vol. Sommige voorstellingen worden twee keer op een avond gespeeld, om meer bezoekers een plek te kunnen bieden.

Talent

Artiesten die de eerste helft van het nieuwe theaterseizoen naar De Naald komen zijn onder meer Veldhuis & Kemper, Youp van 't Hek, Javier Guzman, Syb van der Ploeg e.a. met The Best of Simon & Garfunkel, Peter Heerschop en Viggo Waas, Stef Bos en Daniël Arends. Maar ook nieuw talent in het Rabo Talenten Concours, zoals Tobi Kooiman, Teun van den Elzen, Daniëlle Schel en Jasper van der Veen. Ook bevat het programma enkele inhaalvoorstellingen die tijdens de coronacrisis geannuleerd moesten worden. Bezoekers die daar reeds kaarten voor hadden zijn op de hoogte gebracht van de nieuwe datum of krijgen binnenkort nog bericht over de nieuwe datum of annulering van de voorstelling. Het eerste deel van het nieuwe programma verschijnt medio augustus op www.westlandtheater.nl. Wie 29 augustus kaarten wil bemachtigen doet er goed aan om vooraf een account aan te maken.

Startschot

De Naald is gedurende de zomervakantie geopend voor films. Zie www.westlandtheater.nl voor het filmaanbod. Donderdag 3 september is de eerste voorstelling van het nieuwe seizoen: de feestelijke uitreiking van de Rabo Publieksprijs aan winnaar Mart Hillen, die dan ook zijn winnende theaterconcert speelt. Zaterdag 5 september wordt het officiële knallende startschot van het nieuwe seizoen gegeven door de slagwerkgroep Percossa, die meerdere malen zijn uitgeroepen tot Beste Slagwerkgroep van de Benelux. Zij spelen die dag maar liefst zeven shows tijdens de 'Percossa Marathon' in De Naald. De eerste show start om 7.00 uur 's ochtends en de laatste show start 01.00 uur 's nachts. Kaarten zijn online te reserveren.