Winnende voorstelling Rabo Talenten Concours ook vanaf de bank te volgen

Redactie 31-08-2020
Foto: Lawrence Mooij \/ DutchfotoDonderdag 3 september speelt Mart Hillen zijn winnende voorstelling nogmaals.

Donderdag 3 september speelt de 23-jarige fingerstyle gitarist Mart Hillen zijn prijswinnende voorstelling In Concert in De Naald. De voorstelling kreeg het afgelopen theaterseizoen de hoogste beoordeling van het publiek en won daarmee het Rabo Talenten Concours, waarmee De Naald en Rabobank Westland nieuw talent een podium bieden. Omdat De Naald slechts 110 plaatsen beschikbaar heeft in de Jumbo Koornneefzaal in verband met de 1,5 meter richtlijn van het RIVM, besloot het theater de avond ook uit te zenden via een livestream, mede mogelijk gemaakt door Rabobank Westland. De livestream is gratis te volgen via Facebook en Youtube om 20.15 uur.

Met het Rabo Talenten Concours biedt De Naald, met steun van Rabobank Westland, nieuw talent een podium en investeert hiermee in de toekomst van talentvolle artiesten. "Juist nu is het belangrijk om de culturele sector een hart onder de riem te steken én om weer te kunnen genieten van een avondje theater", aldus Gerard van Hoeven, directievoorzitter bij Rabobank Westland. "Ik ben dan ook blij dat we dit geweldige initiatief mogelijk kunnen maken. Met de livestream kan De Naald alsnog een groot aantal bezoekers verwelkomen, die op hun beurt kunnen genieten van een leuke voorstelling. Bovendien krijgt de winnaar van het Rabo Talenten Concours een podium en daarmee de kans zich te ontwikkelen. Een win-winsituatie dus. Ik wens u op 3 september in de zaal of vanuit huis een mooie voorstelling toe!"

Donderdag 3 september speelt Mart Hillen zijn winnende voorstelling nogmaals in de Jumbo Koornneefzaal van De Naald, waarna hij de Rabo Publieksprijs 19/20 ontvangt: een cheque ter waarde van 1.000 euro uit handen van Gerard van Hoeven, directievoorzitter Rabobank Westland. De avond is reeds uitverkocht, maar kan vanaf de bank live gevolgd worden via een livestream op de Facebookpagina van De Naald of het Youtubekanaal van het theater.