Nominaties voor MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs geopend

Redactie 01-09-2020
Foto: Rolf van Koppen FotografieVorig jaar wonnen Hella Elgershuizen (l.) en Manon van der Ende van NON de prijs.

Op donderdag 19 november zal in de sfeervolle ambiance van de Oude Kerk in Naaldwijk voor de dertiende keer de Westlandse Ondernemersprijs worden uitgereikt. Waar vorig jaar deze prijs nog de naam 'MKB Westland Partners Ondernemersprijs' droeg, zal de prijs vanaf deze editie doorgaan als 'MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs'. Een fusie tussen de notarissen van Westland Partners en Van Heeswijk Notarissen uit Rotterdam ligt hieraan ten grondslag.

MKB Westland-voorzitter Shirley Schelkers licht toe waarom het evenement dit jaar wordt georganiseerd: "Niemand heeft kunnen voorzien wat er dit jaar op ondernemers af zou komen. Juist nu vonden wij dat die ondernemers een blijk van waardering verdienen. Dus ook in 2020 zal de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs uitgereikt worden. Dit jaar in een vernieuwd jasje met een touch of gold, uiteraard rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM."

Vanaf heden kunnen bedrijven worden genomineerd; het staat eenieder vrij om een voordracht te doen. Uit alle aanmeldingen zal de zeskoppige jury, die onder leiding staat van voorzitter Lars Boellaard, drie bedrijven selecteren. "Deze drie bedrijven kunnen een bezoek verwachten van de juryleden; ze worden zelfs twee keer bezocht. Eén keer mag het bedrijf zichzelf presenteren en de andere keer werken de juryleden een middagje mee in het bedrijf. De WOS zal dit goed in beeld brengen, zodat iedereen de bedrijven leert kennen en kan meegenieten," zegt notaris Boellaard van Westport Notarissen.

Koffiebar en catering-op-locatie 'NON' uit De Lier heeft in 2019 de prestigieuze MKB-prijs gewonnen. Wie dit mooie bedrijf opvolgt, is uiteindelijk aan de jury. Echter, nu is het grote publiek aan zet. Iedereen kan tot en met 14 september 17.00 uur een bedrijf nomineren via www.mkbwestland.nl.