Oldtimers tuffen weer door 's-Gravenzande

Redactie 12-09-2020
Foto: Archief - Rolf van Koppen FotografieOok dit jaar rijden de blinkende bolides door Westland.

Op zaterdag 4 oktober zullen de blinkende oldtimers weer vanuit 's-Gravenzande vertrekken voor het jaarlijkse Breeje Durp Oldtimerfestival 2.0. Het festival, dat plaatsvindt onder strikte richtlijnen, wordt georganiseerd door 's-Gravenzandse winkeliersvereniging BIZ. Het goede doel waar op de opbrengst naar toe gaan is wederom Team Westland.

De deelnemers verzamelen dit jaar gefaseerd op het Graaf Florisplein en zullen na de start over het Marktplein wegrijden. Het wegrijden is van 10.00 tot 13.00 uur. Alle oldtimers van 30 jaar en ouder mogen meerijden. De rit is langer dan andere jaren en kent diverse 'horecastops' waar de deelnemers opdrachten moeten uitvoeren. Meedoen kost 30 euro (contant en gepast betalen) per auto met twee inzittenden. Extra bijrijders betalen 10 euro per persoon. De prijsuitreiking vindt in de dagen na de rally plaats. Inschrijven kan via www.sgravenzande.website/agenda

Na de rally worden de auto's weer geparkeerd op het Graaf Florisplein, zodat bezoekers ze kunnen bekijken. Naast mooie auto's, is er ook kleding te bekijken; de 's-Gravenzandse ondernemers houden een modeshow in de Graaf Willem II straat.