The City verkozen tot Beste Family Entertainment Center 2020

Redactie 14-09-2020
Foto: Sanne BakkerRichard Bultink (l.) krijgt de prijs overhandigd van Hans van Leeuwen.

Het gloednieuwe entertainment center The City Food & Fun in 's-Gravenzande is in haar eerste jaar al verkozen tot het beste Family Entertainment Center van 2020. "We zijn hier heel trots op", aldus eigenaar Richard Bultink. "We geloven zelf in ons concept, maar het is geweldig dat ook de experts enthousiast worden van The City."

The City bestaat uit een ruime horecagelegenheid en een sensationele hal waar de bezoekers ondergedompeld wordt in een vervallen stad. Het thema is tot in de kleinste details doorgevoerd door decorbouwers, schilders en graffiti-artiesten. Bekladde huizen rondom het Jeu de Boules-plein, een afgebroken viaduct en autowrakken op de minigolfbaan, lasergamen in een duister benzinestation en het interactieve bowlen in een metrotunnel. "We willen mensen laten genieten van de activiteiten en tegelijkertijd onderdompelen in een compleet andere wereld", aldus Bultink.

Door COVID19 moest de feestelijke opening op 15 maart na vier uur stopgezet worden, maar The City heeft in de lockdown niet stilgezeten. Inmiddels is zowel de horeca als de entertainmenthal volledig Corona-proef. "We hebben veel ruimte hier om mensen volgens het protocol te laten genieten van hun uitje", zegt Bultink. "Het was voor ons belangrijk dat iedere bezoeker de ultieme The City-ervaring krijgt, ondanks corona."

De verkiezing tot Beste Family Entertainment Center 2020 is een beloning voor anderhalf jaar hard bouwen aan een schitterend concept. "Dit is voor ons een enorme motivatie om The City verder te laten groeien", aldus Bultink. "We barsten nog van de ideeën."