Ingezonden bericht: Google verstoort hoger onderwijs

Redactie 13-10-2020

Zoals het Google beaamt heeft de techgigant opnieuw de norm uitgedaagd met een innovatieve nieuwe benadering van het hoger onderwijs met de Google Career Certificates, onder de vlag van Grow with Google. Deze certificaten confronteren het idee van traditionele meerjarige diploma's en zijn, in typische Google-stijl, bedoeld om diegenen te helpen die hun carrière in de technische en IT-ruimte willen voortzetten. Laten we eens nader bekijken wat Google Career Certificates zijn en waarom ze universiteiten op scherp zetten.

5 manieren waarop Google Career Certificates het spel veranderen

1. Google Career Certificates maken gespecialiseerde studies mogelijk voor een aantal van de meest gevraagde sectoren, zoals data-analyse, UX-design en projectbeheer. Dit zijn momenteel bijzonder relevante carrières waarvoor werkgevers gewoonlijk een soort diploma nodig hebben, veel van deze opleidingen hebben echter betrekking op algemene onderwerpen en zijn niet specifiek genoeg om zich te concentreren op wat er precies nodig is voor de banen die worden aangeboden. Google wil die kloof overbruggen door een educatieve oplossing aan te bieden die studenten volledig voorbereidt om in deze sectoren te werken.

2. Het behalen van Google Career Certificates duurt slechts zes maanden. Hoewel dit misschien geen vervanging is voor een diploma die je krijgt nadat je een meerjarige studie afrondt, zet het men wel aan het denken of behaalde diploma's van meerjarige studies perse beter zijn. Nu hebben studenten een meer betaalbare optie die hen sneller in de werkende wereld zou kunnen krijgen. Terwijl de wereld zich aanpast aan technologische veranderingen, ontdekte Google dat werkgevers meer geven om competenties op deze gebieden dan om diploma's, en trachten ze het gat te dichten met deze certificaten. Google's SVP of Global Affairs Kent Walker zei: "Universitaire diploma's zijn buiten bereik voor veel Amerikanen, en, je zou geen universitair diploma nodig moeten hebben voor economische zekerheid. "

3. Google maakt zijn doel waar om deze cursussen toegankelijk en betaalbaar te maken, aangezien er geen diploma of eerdere ervaring vereist is om je in te schrijven en ze tegen betaalbare prijzen moeten worden vastgesteld. Google lanceerde in 2018 zijn IT Support Certificate-programma, dat werd al snel het meest gewilde certificaat op Coursera (een online cursus provider) en hielp volgens Google duizenden mensen aan een baan in de IT-sector zonder een diploma nodig te hebben.

4. Uiteraard worden alle certificaten van Google online aangeboden in een gebruiksvriendelijk leersysteem dat overal en altijd toegankelijk is. Dit speelt in op de huidige realiteit dat velen thuis moeten werken, leven, spelen en studeren. Hoewel veel universiteiten met deze realiteit worstelen en zich moeten vertakken naar de online ruimte, is Google hier al op ingespeeld en er klaar voor.

5. Google zegt dat ze studenten ook zullen helpen om in contact te komen met potentiële werkgevers. Studenten kunnen ervoor kiezen om na afronding van hun cursus in contact te worden gebracht met de database van Google met topwerkgevers. Alsof de naam Google deze cursussen niet genoeg geloofwaardigheid geeft, gaat de techgigant nog een stap verder om studenten te helpen in de tech- en IT-ruimte. Kunnen we hier spreken van een: gamechanger?

Op zoek naar meer mogelijkheden met Google?

De nieuwe Career Certificates van Google zullen het onderwijs zoals wij dat kennen hervormen, en degenen die de financiële markten in de gaten houden, zijn misschien geïnteresseerd in hoe de laatste stap van deze wereldwijde techgigant zich zal uiten in zijn marktprestaties. Op het moment van schrijven wordt Alphabet (GOOG, het moederbedrijf van Google) verhandeld voor $ 1459.99, maar wie weet op welke manier de prijzen zullen evolueren zodra degenen die thuis vastzitten beginnen te profiteren van het nieuwe educatieve aanbod van Google?

Bij Vestle kunt u investeren in technologiebedrijven zoals Alphabet (GOOG), Twitter en vele anderen door te profiteren van hun koersbewegingen in de vorm van CFD's. Door in CFD's te handelen, kunt u in beide richtingen in fluctuerende marktprijzen van het door u gekozen instrument beleggen zonder de onderliggende waarde te bezitten. Bij Vestle bieden we meer dan 800 verhandelbare instrumenten aan, waaronder aandelen, grondstoffen, indexen, ETF's, cryptovaluta en currencies. Als u wilt beleggen in CFD-aandelenkoersen van Google, is Vestle een gereguleerde Europese broker met jarenlange ervaring en een focus om klanten alle kennis te bieden die ze nodig hebben om weloverwogen handelsbeslissingen te nemen. Word vandaag lid en profiteer van gratis educatief materiaal, markttools, marktsignalen en 1-op-1 trainingssessies met een live beleggingscoach. Volg Vestle op Twitter voor het laatste marktnieuws.

Vestle (voorheen handelend onder de naam iFOREX) is een handelsnaam van iCFD Limited, die door de Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC) is gelicenseerd en gereguleerd onder vergunningnummer 143/11. Het materiaal in dit document zijn gecreëerd in samenwerking met Vestle en mag op geen enkele wijze worden uitgelegd, expliciet noch impliciet, direct noch indirect, als beleggingsadvies of als aanbeveling of suggestie voor een beleggingsstrategie met betrekking tot een financieel instrument, op welke manier dan ook. CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 80 % van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. De in dit document vermelde resultaten uit het verleden of gesimuleerde resultaten uit het verleden vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. Let op: berekeningen van in het verleden behaalde resultaten kunnen de futures vertegenwoordigen en niet de onderliggende waarde. Volledige disclaimer: https://www.vestle.nl/legal/analysis-disclaimer.html