Advertorial: Onlangs geopende huisartsenpraktijk Hoogeland heeft ruimte voor nieuwe patiënten

Redactie 29-10-2020
Foto: PRHuisarts Sabine van Schie: \Ik wil kleinschalige, laagdrempelige en persoonlijke zorg bieden voor jong en oud.\

Na een periode van wachtlijsten is er weer een huisarts in Naaldwijk die nieuwe patiënten met open armen ontvangt.

Sabine van Schie opende eind maart de deuren van haar nieuwe praktijk in de ruimtes van de Huisartsenpost in Naaldwijk en heeft sindsdien al veel nieuwe patiënten mogen verwelkomen.

Van Schie (38), van oorsprong Wateringse, kreeg de passie voor de zorg al van jongs af aan mee want ook haar moeder en zus gingen voor een loopbaan in de zorg. Sabine's drijfveer is mensen te helpen en ondersteunen. Hiermee haalt ze elke dag weer veel voldoening uit haar werk. "Ik wil er voor mensen kunnen zijn als ze het nodig hebben, daar doe je het voor."

Patiënt centraal

Met ruim tien jaar ervaring in verschillende huisartsenpraktijken heeft ze een duidelijke visie over hoe ze haar praktijk wil vormgeven. Kleinschalige en toegankelijke zorg leveren waarbij de patiënt centraal staat én waar gebruik gemaakt wordt van technologische mogelijkheden.

Er zijn de laatste jaren veel ontwikkelingen in de huisartsenzorg op ICT-gebied. Voor zowel patiënten als huisartsen biedt dit vele voordelen. Door de coronapandemie gaan de ontwikkelingen nog sneller en wordt er meer en meer gebruik van gemaakt. "Via ons portaal kunnen patiënten zelf online een afspraak maken, een beveiligd bericht of foto naar de huisarts sturen of hun dossier inzien."

Meebouwen

Momenteel houdt van Schie haar praktijk in de Huisartsenpost in Naaldwijk. Uiteindelijk zal dit een andere locatie worden als de praktijk verder gegroeid is. De naam huisartsenpraktijk Hoogeland verraadt al een beetje in welke omgeving dit pand gezocht zal worden.

Vanwege de groei van de praktijk is er ruimte voor een nieuwe doktersassistente. Wie wil meebouwen aan deze nieuwe huisartsenpraktijk kan voor verdere informatie kijken op de website.

Mensen die nog geen huisarts in Naaldwijk of Honselersdijk hebben en op zoek zijn naar een betrokken huisarts kunnen zich via de website aanmelden bij de praktijk: www.huisartsenpraktijkhoogeland.nl