Inloophuis Carma in financieel zwaar weer

Redactie 03-11-2020
Foto: IHCInloophuis Carma start een actie om geld op te halen.

Inloophuis Carma in Naaldwijk heeft het financieel zwaar. Vanwege de coronacrisis konden veel geplande acties om geld in te zamelen niet doorgaan en toegezegde giften werden teruggedraaid. Samen met KWF en branchevereniging IPSO is Carma gestart met Huis in Actie. Via de speciale online actiepagina: acties.kwf.nl/inloophuiscarma zamelen zij op diverse manieren geld in.

Een greep uit de activiteiten: er is een Online Dance Event georganiseerd, een kapster doneert per knipbeurt een geldbedrag, er is een fietstocht gepland langs verschillende inloophuizen, indien het weer mogelijk is wordt er een kookworkshop georganiseerd en nog veel meer.

De donaties via deze actiepagina gaan volledig naar Inloophuis Carma.

Inloophuis Carma is in Westland een onmisbare plek voor mensen die te maken hebben met kanker voor het (her)vinden van hun kracht in hun proces met kanker. Daar waar het in het ziekenhuis met name draait om het fysieke herstel, zorgt het inloophuis voor de emotionele nazorg. Het is een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. Er worden behoeftegerichte activiteiten geboden, want ieder mens is anders.