Kerst(quiz)pakket van Support Your Locals Westland

Redactie 28-11-2020
Foto: WNIHet SupportYourLocals-kerstpakket is bedacht door het Westlands Netwerk Initiatief.

Na de succesvolle SupportYourLocals-acties in het voorjaar komt WNI (Westlands Netwerk Initiatief) nu met een speciale kerstbox.

"Dit keer is de box niet alleen gevuld met heerlijke producten van lokale ondernemers. Er zit ook een toegangscode in voor de online Kerstquiz die de Quiz Brothers op tweede kerstdag organiseren. Daarmee halen kopers van de box alle ingrediënten in huis voor een gezellige kerst: lekkere hapjes en online spelplezier! En niet onbelangrijk: ze geven de lokale Westlandse ondernemers een welverdiend steuntje in de rug", aldus WNI.

Kerstquiz

Het SupportYourLocals-kerstpakket kost 50 euro en bestaat uit 10 lekkernijen, waarvan er een aantal wordt geleverd door Westlandse horecaondernemers. "Stuk voor stuk heerlijke delicatessen om tijdens de quiz (of op een ander moment) van te genieten." De Kerstquiz wordt op tweede kerstdag om 14.00 uur georganiseerd door de Westlandse Quiz Brothers. "Zij zorgen voor een unieke, supergezellige quiz, waarbij ook de verschillende producten uit de box nog eens extra aandacht krijgen. In de box zit een code, waarmee je gratis toegang hebt tot het online evenement. En dat is nog niet alles. In het kerstpakket zit nóg een origineel cadeau, waarmee het hele gezin nog lang lol zal hebben."

Cadeau-idee

De kerst(quiz)pakketten zijn natuurlijk ook geschikt om cadeau te geven. "Leuk voor medewerkers of als bijzondere verrassing voor iemand die tijdelijk de deur niet uit kan, geen bezoek mag ontvangen of juist keihard moet werken. Ook leuk: vorm een team met familieleden of vrienden op afstand en doe samen online – en dus veilig! – mee aan de quiz. Een supergezellige middag gegarandeerd!"

De pakketten kunnen tot 14 december besteld worden via www.supportyourlocalswestland.nl. Maar let wel: op is op! Het pakket kan op donderdag 24 december opgehaald worden bij het Tramhuisje in Naaldwijk tussen 10.00 en 15.00 uur. Bezorgen kost 3,62 euro en is alleen in gemeente Westland mogelijk. De pakketten worden dan bezorgd op Tweede Kerstdag 26 december, tussen 09.00 en 12.00 uur.