Een Chapter Moment voor thuis

Redactie 30-11-2020
Foto: PRRick van den Berg en Jolijn Bakker.

Veel sectoren, waaronder de horeca, hebben het moeilijk in deze roerige tijd. Toch hebben veel ondernemers ook in deze tijd creatieve ideeën, zo ook Rick van den Berg en Jolijn Bakker, eigenaren van Brasserie Chapter en Boutique hotel Armada in 's-Gravenzande. "Het zijn rare tijden waarin we ons moeten aanpassen aan de mogelijkheden en daarom moeten schakelen. Ondanks dat we deze tweede sluiting voelden aankomen, kwam het nieuws toch als een donderslag binnen" vertelt Rick.

Geopend

"We zijn ruim een jaar geleden gestart met een uniek concept in het Westland. Dit bleek bij de Westlanders goed aan te slaan wat resulteerde in veel positieve reacties en een vliegende start. Nooit hadden we kunnen denken dat we zo kort na de opening op deze manier moeten schakelen" vertelt hij. Jolijn vervolgt: "Maar we kijken positief vooruit. Boutique hotel Armada blijft geopend waardoor we daar ook de komende periode onze gasten kunnen blijven ontvangen. Ook hebben we een leuke manier bedacht om onze gerechten toch bij de mensen op tafel te krijgen. Natuurlijk verwelkomen we de mensen het liefste in ons mooie restaurant, maar omdat dat niet kan, zorgen we ervoor dat de mensen zelf een Chapter moment thuis kunnen creëren.

Brasserie Chapter bedacht het 'Chapter Moment' waarin een broodje vooraf, drie koude en drie warme gerechten en een heerlijk dessert, samen gedeeld kunnen worden.

Zo kunnen de mensen uit eten maar dan in de eigen omgeving. De warme gerechten kunnen thuis worden opgewarmd waardoor er een compleet en smaakvol menu op tafel staat.

Kerst

Rick: "Met veel zorg bereiden we de komende weken de Chapter Momenten. We hopen de mensen in deze tijd zo toch nog te kunnen laten genieten van onze heerlijke gerechten. Ook over kerst hebben we al nagedacht, en mogen we waarschijnlijk nog niet open. Dus dit jaar doen we het net even anders… Kerst vieren we thuis. Samen. We hebben een speciaal Kerstdiner ontwikkeld om thuis af te maken. Vier gangen met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Dit menu is te bestellen met een mooi wijn arrangement erbij. Zo hebben de gasten geen keuken- of winkelstress. Het kerstmenu kan zelfs nog uitgebreid met een oester of kaviaar, want met kerst mag je best een beetje uitpakken."

Het menu is makkelijk te bekijken en online te bestellen via www.chapter-armada.nl of telefonisch via 0174-820410.