Vitrona in de race voor beste zonweringsbedrijf 2020

Redactie 22-12-2020

Vitrona is een lokale zonwering en terrasoverkapping specialist uit Naaldwijk. Het bedrijf is genomineerd om het beste zonweringsbedrijf van 2020 te worden. Vitrona behoort reeds bij de top drie van Nederland en er wordt al volop gestemd. Nu nodigt Vitrona haar klanten uit ook op hen te stemmen.

De prijs 'Zonvakker van het jaar' is een initiatief van het ZonvakMagazine. Vitrona is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Eigenaar Jack van der Voort denkt dat vooral de mensen in het bedrijf het verschil maken. "Verder zijn we sterk gespecialiseerd in particuliere klanten. Dat is de core-business en deze klanten brengen het mooiste werk en de grootste voldoening."

Vanuit verschillende leveranciers hoort hij al volop felicitaties binnenkomen. Volgens hem zijn de zaken echt goed geregeld bij Vitrona: "De showroom, de mensen, de website en de social media uitingen. De zaken zijn gewoon goed voor elkaar. En we willen altijd maar beter!"

Vitrona is 1979 opgericht in Naaldwijk en opereert momenteel uit twee showrooms; een in Naaldwijk en een in Berkel en Rodenrijs.

Uw stem uitbrengen kunt u doen via deze pagina door aan te geven dat u stemt voor Vitrona als beste zonweringsbedrijf van 2020. Uw stem wordt door Vitrona enorm op prijs gesteld.