Advertorial: Kers en de Klein reclame wordt SkillsReclame

Redactie 16-01-2021
Foto: Glenn Mostert FotografieMatthijs Dekkers voor zijn pand met de nieuwe naam op de gevel.

Kers en de Klein reclame gaat de toekomst tegemoet met de naam: SkillsReclame. Dezelfde grafische kennis, vaardigheden en service, maar dan in een nieuw jasje!

Matthijs Dekkers is al jaren gespecialiseerd in het beletteren van diverse voertuigen en bedrijfspanden en het verzorgen van digitaal printwerk. Nadat hij Kers en de Klein reclame circa 8 jaar geleden heeft overgenomen, is het nu tijd om zijn eigen draai aan het bedrijf te geven. Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe presentatie. De huisstijl en de website ondergingen een metamorfose. De nieuwe naam en uitstraling zorgen voor meer duidelijkheid bij klanten over wie ze zijn, wat ze doen en wat ze willen, en dat is: Laten zien wie jij bent.

Laat zien wie je bent!

De naamswijziging houdt overigens meer in dan alleen een nieuwe huisstijl en website. Met de wijziging wordt afscheid genomen van overige werkzaamheden, zoals bedrijfskleding, promoartikelen en handelsdrukwerk. SkillsReclame gaat zich volledig focussen op belettering, in de breedste zin van het woord. Onder het credo: Een eerste indruk kun je maar een keer maken, verzorgt en realiseert SkillsReclame alles waar een logo op kan. Van ontwerp tot de productie, zo laten zij zien wie jij bent!

SkillsReclame

Onder de naam Kers en de Klein reclame begon het bedrijf in 2002 met het realiseren van offline reclamemiddelen. Ruim 8 jaar geleden werd het bedrijf overgenomen door de huidige eigenaar, Matthijs Dekkers. Na verloop van tijd merkte Matthijs dat de bedrijfsvoering niet paste bij zijn ambities en de wensen van de klanten. "Klanten vinden het heerlijk om meegenomen te worden in het proces en van begin tot eind begeleid te worden. Ik merkte af en toe dat klanten persoonlijke aandacht miste als ik hen die aandacht op dat moment niet kon geven", alsdus Matthijs. Daarom besloot hij om het afgelopen jaar het roer om te gooien en het heft in eigen handen te nemen. In de nieuwe bedrijfsvoering is Matthijs dan ook zelf volledig betrokken bij de klanten, van begin tot eind.

Alle bestaande afspraken blijven uiteraard behouden. Klanten kunnen gewoon contact opnemen via tel. 0174-444477 of mailen naar matthijs@skillsreclame.nl.

"Blijf gezond en we zien je graag bij ons bedrijf aan de Nobelstraat 10 BU1 in 's-Gravenzande!"

Zie ook www.skillsreclame.nl.