Twee Westlandse advocatenkantoren slaan de handen ineen

Redactie 12-02-2021
Foto: EBH LegalDick Bosboom (l.) neemt de 'erfenis' van Paul van den Enden over.

Van den Enden Van Ruijven Advocaten uit Naaldwijk hangt de toga aan de wilgen. Per 1 januari 2021 zijn zij gestopt met het kantoor waarmee zij de afgelopen dertig jaar veel Westlanders vakkundig hebben bijgestaan. Zij gaan een samenwerking aan met EBH Legal Advocaten & Mediators uit Honselersdijk, die hun dossiers overnemen.

Voor Paul van den Enden en Toke van Ruijven komt daarmee een einde aan een tijdperk. Samen bestierden ze de afgelopen dertig jaar het advocatenkantoor dat door specialisatie in arbeids- en ondernemingsrecht en personen- en familierecht een begrip werd in het Westland.

Goede handen

"Het was geen makkelijk besluit", zegt Paul van den Enden, "maar we hebben 'm weloverwogen genomen. We zijn op het punt aangekomen in ons leven, dat we een andere weg willen inslaan. In EBH Legal vonden we de perfecte partner, want we werkten al jaren naar volle tevredenheid samen met dit kantoor, waarin wij dezelfde werksfeer en ethiek herkenden."

Open armen

Namens EBH Legal verwelkomt Dick Bosboom 'de erfenis' van Van Den Enden Van Ruijven met open armen. "We zijn vereerd", stelt Bosboom, "Paul en Toke zijn vakmensen. Ze hebben de afgelopen dertig jaar ontzettend veel mensen op een vakkundige manier bijgestaan en stellen een norm die wij ook nastreven. Paul en Toke blijven verbonden aan EBH Legal als juridisch adviseur. Daar zijn we heel blij mee, dat geeft een vertrouwd gevoel."

Nieuwe start

Een nieuw jaar, een nieuwe start, zo voelt de samenwerking voor alle partijen. Voor EBH Legal geldt dat helemaal. Het advocatenkantoor betrok onlangs een prachtig nieuw onderkomen aan de Boswoning 3 in Honselersdijk. "Centraal gelegen in het Westland", weet Dick Bosboom. "Wij zijn EBH Legal, 24/7 te bereiken voor iedereen. Nu nog beter dan voorheen."