Verkiezingsdebat tussen Westlandse kandidaten online

Redactie 26-02-2021
Foto: []

Voorafgaand aan de Tweede Kamerverkiezingen op 17 (en 15 en 16) maart organiseert VNO-NCW Westland-Delfland samen met MKB Westland een verkiezingsdebat. Daarbij wordt altijd gezocht naar kandidaten uit de eigen regio. Dit jaar zijn dat Meiny Prins, Jantine Zwinkels en Peter Valstar.

Meiny Prins (Splinter, nr. 12 op de lijst) woont tegenwoordig in Zwitserland, maar heeft als CEO van Priva een warm hart voor het Westlandse bedrijfsleven. Jantine Zwinkels (CDA, nr. 26 op de lijst) is raadslid in Utrecht, maar is de dochter van een Monsterse radijsteler en oud-wethouder Karin Zwinkels. Peter Valstar (VVD, nr. 21 op de lijst) woont in 's-Gravenzande en was de afgelopen tien jaar woordvoerder en politiek adviseur op Het Binnenhof.

De drie kandidaten kruisen de degens op donderdag 11 maart om 16.00 uur over diverse onderwerpen die voor ondernemers én Westlanders belangrijk zijn. Het debat wordt opgenomen in een professionele studio op het landelijk bureau van VNO-NCW in de Haagse Malietoren en staat onder leiding van Alphons de Wit.

Vanwege de geldende RIVM-maatregelen wordt het verkiezingsdebat volledig online georganiseerd. Het debat is live te volgen via Teams, waarbij de gelegenheid wordt geboden vragen te stellen aan de deelnemers. Aanmelden kan door te mailen naar poel@vno-ncwwest.nl.