West Openbaar Onderwijs zet nieuwe koers in

Redactie 03-03-2021
Foto: SWOODe nieuwe naam wordt feestelijk gepresenteerd.

Op 3 maart werd op OBS De Vlieten in De Lier een bescheiden en coronaproof feestje georganiseerd. De nieuwe naam en koers van West Openbaar Onderwijs werd met een knal gelanceerd. Turan Yazir, voorzitter van de stichting, vertelde over de gekozen koersonderdelen voor de komende jaren: digitalisering, investeren in personeel, duurzaamheid en samenwerking met ouders en externe partijen.

Wethouder Renzen (Midden-Delfland) en wethouder Van der Stee (Westland) waren online aanwezig bij de lancering en zichtbaar via het digibord. Er waren ook kinderen van groep 6 bij aanwezig. Vanuit deze groep waren twee kinderen geselecteerd, die namens de wethouders de ballon mochten doorprikken en naderhand de Tommies van Greenco en een uitgumbare pen aan de anderen uitdeelden. Alle kinderen binnen de stichting ontvingen deze presentjes. De kinderen van groepen 1 tot 3 ontvingen een houten tekenset.

Voor het personeel was er een gebakje met logo van bakkerij Van den Berg en lag er een notitieboekje met pen klaar. Op de website www.westopenbaaronderwijs.nl zijn de beelden van de lancering terug te kijken. Ook staat daar een filmpje van het nieuwe koersplan van de stichting. Wie het complete koersplan wil lezen, kan terecht op www.westopenbaaronderwijs.nl/downloads.