Carwash Westland viert 10e verjaardag met grote bonus

Redactie 01-06-2021
Foto: Carwash WestlandHet team van Carwash Westland viert het jubileum.

De wasstraat viert op 1 juni haar tweede lustrum. "Een moment om bij stil te staan en te vieren met onze klanten die dit natuurlijk mogelijk maken," aldus Nick van der Ende, directeur van Carwash Westland. "De hele maand juni staat in het teken van het jubileum met verschillende acties en natuurlijk is de wasstraat feestelijk versierd."

Wie jarig is trakteert en deze traktatie krijgen klanten in de vorm van een bonus van 25% extra wastegoed bij het aanvragen of opwaarderen van de Carwash Westland waspas. De bonus kan oplopen tot 100 euro. Bij het opwaarderen (via de website of aan de kassa) vanaf 50 euro ontvangen klanten 25% bonus. Deze actie is geldig van 1 tot en met 30 juni 2021. Als u nog geen waspas heeft, is dit het moment om er één te nemen. 70% van de klanten gebruikt al een waspas. Lees de voorwaarden op www.carwash-westland.nl of stel uw vragen aan een medewerker bij de kassa van de wasstraat.

Als nieuw

De wasstraat mag dan 10 jaar oud zijn maar is nog altijd één van de schoonste en duurzaamste wasstraten van Nederland. Alles wordt goed onderhouden en elk jaar zijn er wel vernieuwingen om het bedrijf up to date te houden.

Op het stofzuigplein zijn dashboard spuitjes geplaatst. Met deze luchtpistooltjes kunt u met luchtdruk ook de kleinste kiertjes en gaatjes in uw dashboard schoonspuiten. Als u daarna uw auto stofzuigt is uw auto weer stofvrij. De spuitjes zijn gratis te gebruiken.

Als u de wasstraat uit komt rijden ziet u aan de linkerkant een spiegel. In deze spiegel kunt u uw net gewassen auto bewonderen. Voortaan ziet u uw wagen iedere keer in een ander landschap want de spiegel is voorzien van vrolijke seizoenselementen.

Kleurplaat

Ook voor de kinderen is het feest. Carwash Westland organiseert een kleurwedstrijd waarmee zij mooie prijzen kunnen winnen. Download de kleurplaat van de website of haal hem op bij de kassa van de wasstraat. Lever de kleurplaat voor 1 juli 2021 in. Meer informatie vindt u op www.carwash-westland.nl en via Twitter, Facebook en Instagram @carwashwestland.