De hele zomer beachvolleyballen bij MVC

Redactie 11-06-2021
Foto: MVCActie bij de Beachvolleybalclinic van 29 mei 2021.

MVC heeft in de maanden juni, juli en augustus de beachvolleybalvelden bij de Honkbalvereniging de Gophers aan de Dr. Albert Schweitzerdreef in Maassluis weer geopend. Al enige weken wordt er door een aantal leden onder strenge voorwaarden gespeeld maar door de verruimingen is het voor iedereen weer mogelijk om een balletje te slaan in het zand.

De senioren (vanaf 18 jaar) zijn op woensdagavond vanaf 19.30 uur welkom. Er worden mixpartijtjes gespeeld op allerlei niveaus tot zonsondergang. In de maand juni wordt er door de jeugd (10-16 jaar) ook getraind op de Beachcourt, iedere woensdagavond van 18.00 tot 19.30 uur. Aanmelden kan door te mailen naar beachvolleybal@mvcmaassluis.nl. Kijk voor meer informatie op de website of bel met Linda Fenne: 06-28055008.

Beachvolleybalclinic voor de jeugd

Zaterdagmiddag 29 mei jl waren 16 enthousiaste kinderen te vinden op het Beachcourt van MVC. De jongens en meisjes leerde de techniek van het volleybal en hoe je moest passen en aanvallen. Dat was niet makkelijk in het zand. Er werd een kleine wedstrijd gespeeld en er werd vooral veel lol gemaakt in het zand. Want duiken en proberen een bal te redden is niet erg als je je in het zand kan laten vallen. Het weer zat ontzettend mee maar het was vooral het enthousiasme van de kinderen wat deze middag zo succesvol maakte. Na afloop was er voor iedereen iets lekkers en een medaille voor deelname.