Eredivisie gemengd bij LTC Naaldwijk

Redactie 01-09-2021
Foto: Ren\u00e9 GodeToptenniser Jelle Sels in actie!

Vanaf zaterdag 4 september gaat de KIA Eredivisie Gemengd van start. Zes verenigingen gaan de strijd met elkaar aan om op 12 september de beslissende finalewedstrijd voor het landschapskampioenschap te kunnen spelen. Deze finalewedstrijd tussen de nummers 1 en 2 zal worden gespeeld op het park van LTC Naaldwijk.

De teams zijn voor dit jaar zijn TC Zandvoort, HLTC Leimonias, ALTA, LTC Naaldwijk, Rapiditas en ATV Berkenrode.

Toegang is gratis

De volgende wedstrijden worden thuis gespeeld. LTC Naaldwijk. Zaterdag 4 september LTC Naaldwijk 1 - TC Zandvoort, zondag 5 september LTC Naaldwijk 1 - Alta 1.

Start om 12.00 uur.

Dinsdag 7 september LTC Naaldwijk 1 - Berkenrode 1. Start om 15.00 uur. En dan de finaledag op zondag 12 september om 12.00 uur.

Speciaal voor de sponsoren (op uitnodiging) wordt er morgen een PRO AM toernooi georganiseerd en zondag een sponsor- en businesslunch.

Spelers LTC Naaldwijk 1

Ook dit jaar doen er weer bekende namen mee. Net als andere jaren is Pieter Eenhoorn de captain, de aanvoerder/coach Arko Zoutendijk en de coach bij de dames is Michaƫlla Krajicek.

Zo maken Nederlandse topspelers zoals: Jelle Sels, Gijs Brouwer en Eva Vedder en Richel Hogenkamp weer onderdeel uit van het eredivisieteam.