Pand Hospice 's-Gravenzande officieel opgeleverd

Redactie 06-09-2021
Foto: Hospice BeukenrodeFormele overdracht Beukenrode \u2019s-Gravenzande. V.l.n.r. Hein Herpers (Verbakel Bouwbdrijf, Henk Salome (Beukenrode) Harm Zuidema (BD&T).

Woensdag 1 september kreeg voorzitter Henk Salome formeel de sleutel van het nieuwe hospice in 's-Gravenzande terug. Hein Herpers van Verbakel Bouwbedrijf overhandigde hem die na een bouwperiode van een half jaar. Het project startte 1 maart dit jaar nadat de opdracht voor de bouw en verbouw aan het pand aan de Magnoliastraat werd verstrekt aan Verbakel Bouwbedrijf uit Poeldijk en onderaannemers Kuyvenhoven Electra, Dijk & Korteland installaties, BD & T en Snijders Grondwerk.

Henk Salome: "Het gevoel dat bij dit moment overheerst is trots. Prachtig dat het in zo'n korte tijd gelukt is, mede dankzij de geweldige inzet van onze leveranciers!"

Op 20 september wordt de eerste gast verwacht. Voordat de deuren die dag echt open gaan is er nog wel het nodige werk te verrichten. Het pand moet worden ingericht en de tuin wordt nog aangelegd. Salome heeft er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. De officiƫle opening vindt plaats op 29 september.

Ondanks een groot aantal nieuwe vrijwilligers zijn er nog steeds nieuwe vrijwilligers nodig. Dit kan in de vorm van een zorgvrijwilliger maar ook voor koken en boodschappen doen zijn mensen nodig. Neem zeker eens contact op mocht u interesse hebben om uw steentje bij te dragen. Informatie via www.beukenrode.org.