Nominaties MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs geopend

Redactie 06-09-2021
Foto: Fotostudio\nGJ Vlekke\/Fotovak BVBig Green Egg won vorig jaar de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs.

Op donderdag 25 november zal in de sfeervolle ambiance van de Oude Kerk in Naaldwijk voor de veertiende keer de Westlandse Ondernemersprijs worden uitgereikt. Voor het tweede jaar zal deze prijs de naam 'MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs' dragen.

MKB Westland-voorzitter Shirley Schelkers licht toe waarom dit jaar extra wordt uitgekeken naar de Eindejaarsbijeenkomst: "Vorig jaar was de organisatie in kannen en kruiken, we waren klaar om er een geweldig feest van te maken. Gaandeweg werd duidelijk dat er door overheidsregels veel minder mogelijk was dan we wensten. Op zeker moment is toen besloten om de uitreiking bij het bedrijf van de winnaar te laten plaatsvinden. Door WOS Media is dit prachtig in beeld gebracht, maar de ontmoeting met elkaar werd gemist. We gaan nu dus voor revanche; de uitreiking en het aansluitende feest worden dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Het thema zal zijn: 'A touch of gold'. Wij kijken er naar uit om al onze leden weer te mogen begroeten."

Vanaf dit moment kunnen bedrijven worden genomineerd; het staat iedereen vrij om een bedrijf voor te dragen. Onder leiding van voorzitter Lars Boellaard zullen de juryleden uit de nominaties drie bedrijven selecteren. "De jury gaat bij de deze drie genomineerden langs. Bij het eerste bezoek kan het bedrijf laten zien waarom het de Ondernemersprijs verdient. Bij het tweede bezoek werken de juryleden een aantal uur mee, vaak in een beroep dat zij niet goed kennen. Uiteraard worden de juryleden gevolgd door de WOS-camera. Zo kan iedereen meegenieten van het bedrijf, maar ook van de meewerkstages. Dat levert elk jaar weer mooie beelden op," zegt notaris Boellaard van Westport Notarissen.

'Big Green Egg Europe' uit De Lier heeft in 2020 de prestigieuze MKB-prijs gewonnen. Wie Wessel Buddingh' en zijn team als winnaar opvolgt, is uiteindelijk aan de jury. Nu is eerst het grote publiek aan zet; nomineren kan tot en met 26 september 17.00 uur via www.mkbwestland.nl.