Puck van Holsteijn nieuwe directeur WHC

Redactie 13-09-2021
Puck van Holsteijn.
Foto: WHC

Per september 2021 is Puck van Holsteijn directeur van World Horti Center. "De potentie is enorm", aldus Puck. "We zullen de komende tijd opnieuw laten zien dat het voor elke bezoeker interessant, leuk en inspirerend is om in het WHC te zijn. Het is fantastisch om dat in goede banen te leiden."

Puck volgt Joep Hendricks op en neemt de taken van interim-directeur Hans Kleijwegt over. "Het is belangrijk om eerst een aantal (lang)lopende projecten af te ronden of te starten. Zo kunnen we het publiek laten zien dat het World Horti Center het clubhuis is van de Food & Flower Industry, waar continue gewerkt wordt aan het ontwikkelen en promoten van kennis en innovatie. Kennis en innovatie die onze participanten en talenten hebben en die dagelijks wordt toegepast in de horticultuur," geeft Puck aan.

Puck zal naast haar werkzaamheden voor World Horti Center ook actief blijven in haar huidige functie als directeur van Horti Heroes. Hans Kleijwegt blijft betrokken als projectmanager en zal Puck de eerste periode ondersteunen.