Leenaarts signeert 'Millie en zijn Vriendjes'

Redactie 05-10-2021
Foto: Priv\u00e9Patricia Leenarts met haar boek over Millie.

De auteur Patricia Leenaarts komt tijdens de Kinderboekenweek haar nieuwe kinderboek 'Millie en zijn Vriendjes' signeren in de Westlandse boekhandel.

Op woensdag 6 oktober is de schrijfster van 13.30 tot 15.00 uur bij De Readshop in Naaldwijk en van 16.00 tot 17.00 uur bij Boekhandel Bruna in Monster en op vrijdag 8 oktober is de schrijfster van 16.00 tot 17.00 uur bij Boekhandel Bruna in De Lier.

Het thema van de Kinderboeken week is: 'Worden wat je wil'. "Dit boek geeft je inzicht in wat je diep van binnen al bent, zodat het makkelijker is om te kiezen wat je wilt worden als je groot bent", vertelt Patricia. Millie is een ondernemende pup die bijzondere avonturen beleeft, net zoals kinderen die opgroeien. Patricia: "De verhalen raken het leven en de ervaringen van het kind. Dit maakt het eenvoudig om hierover een gesprek te beginnen en voorbij de woorden te luisteren."

"Tijdens mijn werk in mijn praktijk voor lifestyle en transformatie begeleid ik mensen die last hebben van verdriet of heftige emoties, waardoor ze stressklachten ontwikkelen. In de sessies komen vaak niet verwerkte of uitgesproken ervaringen aan het licht. Door deze ballast op te ruimen kun je weer verder met je leven, met gemak en zonder belemmeringen. Het doel van dit boek is dat ieder kind leert te vertrouwen op zichzelf, zijn talenten en zijn intuïtie. Een kind ontdekt eenvoudig waar hij blij van wordt en waar hij goed in is. Ieder kind heeft iemand nodig die hij volledig vertrouwt en waar hij terecht kan met zijn verhaal."

Het tweetalige boek in hardcover is te bestellen op www.millieandhisfriends.com. Hier zijn ook de platen uit het boek als kleurplaat te downloaden.